Solutie curatare si dezinfectare cu ioni de argint aer conditionat Cleanex Clima Ag, flacon 1 kg pulverizator, bactericid

Cod produs:LBXCLCL001 | 
Producator: Chemstal     
x Chemstal
  • Poza Agent de curatare Cleanex Clima Ag. Poza 8162
Pret: 39.00  lei cu TVA / buc
Rate TBI de la 20.48 lei/luna
Livrare gratuita EasyBox pentru comenzi peste 350 RON
Comanda telefonic: 0755.147.230
Informatii - Client

Transport si retur

x Transport si retur produse comandate pe pieseprotherm.ro

Informatii despre modalitatea de livrare plata si retur a produselor comandate de pe pieseprotherm.ro.


Citeste mai mult

Achizitie publica prin SICAP

x Achizitie publica prin SICAP produse comandate pe pieseprotherm.ro

Toate produsele din portofoliul nostru pot fi achizitionate urmand procedurile sistemului electronic de achizitii publice SICAP - SEAP. 


Citeste mai mult

Livrare in 2 ore - Bucuresti

x Livrare in 2 ore - Bucuresti

Livrare in 2 ore din momentul confirmarii comenzii.
Serviciul este disponibil pe zona Bucuresti - Ilfov (numai pentru localitatile din interiorul centurii).


Citeste mai mult
Solutie curatare si dezinfectare cu ioni de argint aer conditionat Cleanex Clima Ag, flacon 1 kg pulverizator, bactericid
 
Acoperire nationala
x
Acoperire nationala

Pieseprotherm.ro in parteneriat cu firmele de curierat livreaza acest produs pe tot teritoriul tarii.

Informatii legate de conditiile de transport, timpul de livrare si eventualele costuri de transport se regasesc in pagina produsului in zona facilitatilor sau consultand termenii si conditiile din site si vor fi comunicate de catre consuntantii nostrii de vanzari in momentul confirmarii comenzii telefonice.

In cazul comenzilor online costul de transport afisat in cosul de cumparaturi este strict pentru zona zero a curierului. Livrarile in afara zonei zero a curierului vor genera un cost suplimentar de transport ce va fi comunicat telefonic in momentul confirmarii comenzii.

 

Agent de curatare cu ioni de argint pentru aer conditionat Cleanex Clima Ag

Solutie dezinfectanta bactericida pentru aparatele de aer conditionat!!!

Acum este foarte simplu sa igienizezi, dezinfectezi si cureti aparatul de aer conditionat fara a mai apela la firme specializate folosind solutia Cleanex AG.

Agentul de curatare cu ioni de argint este destinat uzului profesional pentru curatarea aparatelor de aer conditionat, ventiloconvectoare si chillere. Produsul are eficienta mare in curatarea tuturor tipurilor de murdarie agresiva (praf, nicotina, grasime) eliminand totodata mirosurile neplacute. Produsul contine argint coloidal si asigura eliminarea mizeriei prin curatarea filtrelor, vaporizatoarelor si condensatoarelr, conducand la cresterea randamentului si scaderea semnificativa a consumului de energie electrica.
Asigura eliminarea mirosurilor neplacute oferind o calitate superioara aerului conditionat furnizat. Produsul nu aaca componentele metalice si nu reactioneaza cu elementele de plastic si cauciuc.

Alege un accesoriu pentru acest produs


Mod de utilizare agent de curatare cu ioni de argint pentru aer conditionat Cleanex Clima Ag

Solutia, gara preparata pentru curatari grele sau diluata cu apa 1:1 pentrucuratari normale, se aplica prin pulverizare pe elementele ce necesita curatare si igienizare (Vaporizatoarele spliturilor, filtrele lor, condensatoare lamelare si inclusiv carcasele aparatelor). Solutia se lasa sa actioneze pana la 10 minute, apoi fie se clateste cu apa la presiune scazuta de pe filtrele si condensatoarele spliturilor externe, fie se porneste aparatul de aer conditionat in regim de racire, caz in care, eliminarea solutiei si a murdariei vaporizatorului se face prin colectorul si tubul de evacuare a condensului.
Se recomanda curatarea instalatiilor de aer conditionat la fiecare inceput de sezon cald (primavara) sau rece (toamna)

Va recomandam produse similare:

Alti clienti au mai comandat si:

Comentarii Solutie curatare si dezinfectare cu ioni de argint aer conditionat Cleanex Clima Ag, flacon 1 kg pulverizator, bactericid
Adauga comentariul tau

Completati campurile marcate!

 
x
Produsul a fost adaugat in cos. Alege un accesoriu pentru acest produs
Continua cumparaturile Finalizare comanda
x
pieseprotherm.ro piese de schimb pentru centrale termice Protherm la cel mai bun pret. Cumpara piese de schimb Protherm de la un centru autorizat Protherm. 0755.147.230 Email: comenzi@reparatiicentrale.ro
RON 20.00 - 3470.00
Str Rezervelor nr 19, ap 1, Chiajna, Ilfov. Ilfov Chiajna RO